“Good interior design is like great music or fascinating art. Its about rhythm, emotion and composition” 

Welkom!

Je hebt een nieuwe woning gekocht of deze wordt binnenkort opgeleverd. Misschien wil je je huidige woning gaan verbouwen of renoveren. Je weet gerust wel wat je mooi vind maar weet niet precies waar je moet beginnen of hoe je alles bij elkaar krijgt. Uiteindelijk wil je een mooi geheel wat persoonlijkheid en originaliteit uitstraalt. Maar wat is de ideale indeling, waar komt de verlichting en wat pas ik toe qua meubels, kleuren, vloer, raambekleding en eventueel maatwerk? Ik maak voor jou een interieurplan, dan weet je zeker dat het gaat lukken!

Een goed doordacht interieurplan geeft rust en houvast. De keuze in stijlen, materialen, meubels, verlichting, vloeren, raamdecoratie is inmiddels zo groot dat het lastig kan zijn om de juiste keuzes te maken. Daarnaast is een interieurplan een perfecte basis voor een lichtplan. Uiteindenlijk zul je kosten besparen omdat het je behoed voor verkeerde keuzes en miskopen. Je creert een interieur waar je jaren lang van zult genieten. Dat is pas echt duurzaam!

Ik ontwerp ook graag voor de zakelijke klant. Een goed interieur (concept) ademt de sfeer en de identiteit van het bedrijf. Dus heb je een kantoorruimte, wachtruimte, restaurant of winkel en wil je een interieur dat indruk maakt? Neem contact op met mij!

Onafhankelijk en professioneel 

Bij mij kun je terecht voor professioneel en onafhankelijk advies voor alles wat met interieur en vormgeving te maken heeft. Door mijn 4 jarige opleiding aan de Jan des Bouvrie Academie en jaren lange ervaring als interieur ontwerper en stylist kan ik jou van gedegen advies voorzien. Originaliteit, kwaliteit en duurzaamheid staan bij voorop. Ik vind het belangrijk dat je vele jaren zult genieten van je interieur. 

Mocht je geheel ontzorgd willen worden dan kan Orign Design ook zorgen voor de volledige project begeleiding. Wij beschikken over een groot netwerk van kwalitatief goede vakmensen die de uitvoering tot in de puntjes kunnen verzorgen.

Onderaan deze pagina tref je de ontwerptarieven. De prijs is altijd afhankelijk van de afmetingen en het aantal ruimtes. Je ontvangt altijd een gespecificeerde offerte op maat. Dan weet je precies wat je krijgt. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden per mail of app of plan een GRATIS kennismakingsgesprek. 

“Trends are irrelevant. What lasts is true personality”